Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Gymnasiet Sundsvall

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Digitalt öppet hus 19 januari kl. 17

Är du nyfiken på vår skola? Den 19 januari kl 17. har vi digitalt öppet hus.

Kvällen inleds kl. 17 med en film där vi presenterar skolan. För att du ska få en ännu bättre inblick i våra elevers vardag tar vi också med dig backstage, och visar hur eleverna jobbat med filmen.

Se filmen här
(Filmen går att se först kl. 17 den 19 januari.)

Kl. 17.30 sänder vi sedan live på Google Meet. I olika Meet-rum kommer både elever och lärare berätta om vår skola och program. Då kan du passa på att ställa dina frågor till oss!
(Länk till våra Meet-rum kommer upp här på hemsidan strax innan vi kör igång)

Undrar du något? Du kan alltid kontakta oss direkt på 060 – 64 54 10 eller sundsvall@ntig.se.

Nyfiken på vårt tidigare digitala öppet hus? Se det nedan!

Från Öppet hus 3 december

Har du några frågor om oss eller våra utbildningar är du välkommen att kontakta rektor Jon:
E-post: jon.ellrose@ga.ntig.se

Innehåll:
Ta en tur i skolan! | TeknikprogrammetDesignprogrammet IT-programmet | Vanliga frågor | Studie- och yrkesvägledning online

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att gå runt själv eller titta på filmen för en tur runt skolan. Så snart vi kan ta emot elever igen är du självklart välkommen att besöka oss men tills dess, kolla in här.

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Designprogrammet

NTI Design är ett estetiskt program med inriktning estetik och media. Det är ett högskoleförberedande program med fullt fokus på grafisk design, webbdesign och produktion. Med certifiering inom Adobe-programmen är du redo för att jobba direkt inom grafisk kommunikation och webb, eller för att plugga vidare på exempelvis Hyper Island, Berghs eller annan yrkeshögskola eller högskola.

IT-programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Vanliga frågor om NTI Sundsvall

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.