Hej alla elever & medarbetare i hela landet!

Mattias Lundgren heter jag och jobbar på NTI Gymnasiet Sundsvall, jag skriver till er som representant för NTILAN Sundsvall.
I 11 års tid har vi på enheten i Sundsvall anordnat lan för elever i åk.7 och uppåt, i syfte att främja gemenskap bland likasinnade. Vårt nästa planerade evenemang skulle ha gått av stapeln den 16 April och vi hade sett fram emot en av årets höjdpunkter. På grund av den rådande situationen i samhället idag i följd av Covid-19 utbrottet så fick vi såklart ställa in. Men det sitter inte riktigt rätt med oss att våra återkommande deltagare skulle missa chansen att få spela i våra turneringar. Så efter lite tanke och mycket verkstad så kom vi på utomordentliga idén att hålla en turnering, helt online, för alla elever på alla enheter inom NTIG/ITG.

INFORMATION OM ONLINE TURNERING – NTI QUARANTINED FACEOFF

Spel som kommer att spelas.

• CounterStrike:Global Offensive.
  • League of Legends.

Format.

• 5 Vs. 5, (5 mot 5).
  • Gruppspel
  • Spelas över 4 veckor, 2 dagar i veckan, CS:GO på onsdagar, League of Legends på fredagar.
  • Alla matcher spelas efter 18.00.
  • Startdatum är Onsdag 29 April.

Deltagande.

• Alla elever oavsett årskurs, från alla enheter inom NTIG/ITG.
  • Man kan delta i båda turneringarna parallellt.
  • Måste ha ett registrerat konto på com
  • Vid akuta behov kan inhoppare utifrån tillåtas vid ETT tillfälle, ej vid final.

Media.

• Utvalda matcher vid varje speltillfälle kommer att streamas från våran studio i Sundsvall.
  • com/ntilansundsvall

Hur du registrerar dig

Du kommer att få mer information via din skolmail eller schoolsoft hur du anmäler dig till turneringen

Tack.