Studenten 2020 kommer alla att komma ihåg då vi inte kan genomföra den traditionella studenten som vi brukar.
Vi har planerat för ett alternativt firande för våra elever för att göra dagen så fin och minnesvärd som vi bara kan, däremot så kommer vi inte att ha något utspring och inga folksamlingar får heller ske.

Varje klass kommer att ha studentlunch i egen sal på stadshuset och delar av detta firande från varje klass kommer att sändas via en live stream på youtube. Ni som föräldrar, anhöriga och vänner kommer att kunna ta del av detta via streamen. Länk till kanalen kommer att publiceras på vår hemsida strax innan Studentdagen.

Ungefärliga tider för dagen är 09:00 – 13:00 och kanalen kommer att öppnas vid tio tiden och sedan kommer vi att filma delar av lunchen från varje klass. Rektorns tal kommer att sändas ungefär vid 12:00 och varje klass kommer att ha ett ”uppspring” på stora scenen i spegelsalen som vi också kommer att sända.

Vi vill tacka alla som har förståelse att studenten 2020 inte blir som vanligt och vi hoppas att detta firande blir minst lika minnesvärd och fin för våra avgångselever även om firandet blir lite annorlunda.