NTI Gymnasiet Umeå

Efterfrågade utbildningar

På NTI Gymnasiet Umeå får du en utbildning som samhället efterfrågar. Oavsett vilket framtida yrkesval du kommer göra är vi övertygade om att du med tech, science och IT i bagaget kan bli och göra vad du vill! Vi utvecklar ständigt nya arbetsmetoder, har den högsta rekommendationsgraden från våra elever och för att din utbildning ska ligga nära verkligheten har vi ett dynamiskt samarbete med branscher i regionen. Vi är dessutom den enda skolan i Umeå som erbjuder det fjärde tekniska året inom mjukvarudesign och infrastruktur.

LÄGET


Vår skola i centrala Umeå ligger ovanför Utopiagallerian - vilket ger goda möjligheter till samarbeten, utbyten och studiebesök!

INRIKTNINGEN


Tech genomsyrar arbetet. Makerspace, din personliga bärbara dator och övrig utrustning på skolan är en självklar och naturlig del av undervisningen.

LOKALERNA


Skolan är trygg, trivsam och tillgänglig. Vi har nya fräscha lokaler. Frukost serveras på skolan och lunch äts på restauranger i Utopia.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2018-09-20

IT-Gymnasiet och NTI Gymnasiet tillsammans

Vår omvärld förändras allt snabbare. Digitaliseringen tränger djupare in i alla delar av samhället och den tekniska utvecklingen omkullkastar den...

Läs mer

2018-07-31

Det är allas vårt ansvar att eleverna lyckas

– Vi behöver sluta göra bra saker för att i stället börja göra rätt saker utifrån vårt främsta uppdrag. Alltså...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Rådhusesplanaden 2c i centrala Umeå.

2018

Torsdag 29 november  kl. 17:00 – 19:00

2019

Tisdag 24 januari kl. 17:00 – 19:00Intresseanmälan

Namn *
Email *
Mobilnummer *
Program *
Studiestart *
Jag godkänner personuppgiftspolicy.