NTI Gymnasiet Umeå

Efterfrågade utbildningar

På NTI Gymnasiet Umeå får du en utbildning som samhället efterfrågar. Oavsett vilket framtida yrkesval du kommer göra, är vi övertygade om att du med tech, science och IT i bagaget kan bli och göra vad du vill! Vi utvecklar ständigt nya arbetsmetoder, har den högsta rekommendationsgraden från våra elever. För att din utbildning ska ligga nära verkligheten har vi ett dynamiskt samarbete med branscher i regionen. Vi är dessutom den enda skolan i Umeå som erbjuder det fjärde tekniska året inom mjukvarudesign och infrastruktur.

Hos oss kan du även utbilda dig till gymnasieingenjör! Klicka här för mer information.

LÄGET


Vår skola i centrala Umeå ligger ovanför Utopiagallerian - vilket ger goda möjligheter till samarbeten, utbyten och studiebesök!

INRIKTNINGEN


Tech genomsyrar arbetet. Makerspace, din personliga bärbara dator och övrig utrustning på skolan är en självklar och naturlig del av undervisningen.

LOKALERNA


Skolan är trygg, trivsam och tillgänglig. Vi har nya fräscha lokaler. Frukost serveras på skolan och lunch äts på restauranger i Utopia.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-04-01

Vårutställning

Vi är stolta att presentera skolans vårutställning den 25-26/4. Torsdag 15-19 Fredag 10-15 Utställningen kommer att finnas i både Utopia...

Läs mer

2019-02-11

Hög andel som tar examen från NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet har ett framgångsrikt läsår bakom sig. I kvalitetsrapporten för 17/18 framgår det bland annat att över 90 procent...

Läs mer

2018-10-22

Första avsnittet av NTI Update är här!

NTI Update är ett magasin i videoformat som vi skickar ut månadsvis. Med NTI Update vill vi sprida det senaste...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Rådhusesplanaden 2c i centrala Umeå.

2019Intresseanmälan