Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

NTI Gymnasiet Umeå

Efterfrågade utbildningar

Låt NTI Gymnasiet Umeå förbereda dig för samhällets framtida behov! Ny teknik och forskning präglar vår vardag – i en trygg och engagerad miljö där alla känner alla och där det finns möjlighet för dig att själv påverka dina val. Vi erbjuder nätverkslabb, fotostudio, makerspace och täta relationer med både lärare och elever. Entreprenörsprojekt över årskurs- och programgränser ger dessutom nyttiga kontakter med näringslivet, även om du väljer att satsa på ett program som är högskoleförberedande. Vi utvecklar ständigt våra arbetsmetoder i samarbete med Umeå Universitet och RISE. för att utmana våra elever. Vi är dessutom den enda skolan i Umeå som erbjuder det fjärde tekniska året inom mjukvarudesign och infrastruktur.

Hos oss kan du även utbilda dig till gymnasieingenjör! Klicka här för mer information.

MÖJLIGHETERNA


Våra lärare är skickliga och erfarna och arbetar nära branschen och Universitetet. Vi erbjuder APL i utlandet och du kan gå fyra år på teknikprogrammet om du väljer oss.

TEKNIKEN


Tech genomsyrar arbetet. Den senaste mjukvaran, VR-studio, makerspace och annan utrustning är en del av undervisningsvardagen.

GEMENSKAPEN


Trygghet präglar vardagen i våra fina lokaler i Utopiagallerian. Vi bjuder på frukost innan lektionsstart och våra elever ordnar LAN, brädspelskvällar och andra sociala aktiviteter.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2020-04-28

“Är du taggad och intresserad inom IT? Välj NTI Gymnasiet!”

  Adam läser el- och energiprogrammet med inriktning IT på NTI Gymnasiet Umeå. Han tycker det är en mysig skola...

Läs mer

2020-04-27

"Om man vill bli bra på något bör man göra det ofta"

  Leo läser till Gymnasieingenjör på NTI Gymnasiet Umeå. I den här intervjun berättar han mer om skolan och varför...

Läs mer

2020-04-15

Alexander pluggar teknik på NTI

  ”Jag är väldigt intresserad av spel och kommer satsa på att bli spelutvecklare efter gymnasiet.” Alexander berättar om sina...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

På grund av Covid-19 kan vi inte bjuda in till vår skola. Därför har vi istället samlat relevant information här på vårt digitala öppna hus. Klicka nedan för att komma dit!Intresseanmälan