NTI Gymnasiet Umeå

Efterfrågade utbildningar i Umeå

NTI Gymnasiet Umeå är gymnasiet för dig som vet att digital kompetens är viktigt oavsett vilka val du gör i framtiden. Hos oss får du en IT-profilerad utbildning med tillgång till den bästa tekniken. Med sin kompetens inom tech utmanar och engagerar våra lärare dig som elev, så att du når din fulla potential. Vi jobbar i nätverkslabb, fotostudio, makerspace och VR-labb med den senaste programvaran och utvecklar ständigt vår verksamhet i nära samarbete med branschen och universitetet. Ett väl utbyggt elevhälsoarbete tillsammans med en systematisk utvärdering av undervisningen gör att du som elev hos oss får möjligheten att vara dig själv, vilket ger de bästa förutsättningarna för utbildning. Skolan ligger mitt i centrala Umeå i fräscha lokaler. Du har nära till kommunikationer och de företag vi samarbetar med. Vi är dessutom den enda skolan i Umeå som erbjuder det fjärde tekniska året inom mjukvarudesign och infrastruktur.
 
 

Skolbesöksveckan – besök oss måndag v. 47!


Måndag vecka 47, 22 november, får alla elever i åk 9 i Umeå ledigt för att besöka oss. Vi ger dig bland annat en rundtur, du får följa med på lektioner samt äta lunch tillsammans med oss på O’learys.
 
Läs mer och anmäl dig
 
 

MÖJLIGHETERNA


Våra lärare är skickliga och erfarna och arbetar nära branschen och Universitetet. Vi erbjuder APL i utlandet och du kan gå fyra år på teknikprogrammet om du väljer oss. Dessutom har vi Sveriges enda Git Hub campus advisor hos oss!

TEKNIKEN


Tech genomsyrar arbetet. Den senaste mjukvaran, VR-studio, makerspace och annan utrustning är en del av undervisningsvardagen.

GEMENSKAPEN


Trygghet präglar vardagen i våra fina lokaler i Utopiagallerian. Vi bjuder på frukost innan lektionsstart och våra elever ordnar LAN, brädspelskvällar och andra sociala aktiviteter.

Intresseanmälan

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, kika in i vårt makerspace, testa teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra gymnasieprogram

Nyheter

2021-10-04

Information om höstens öppna hus på NTI Gymnasiet

Äntligen kan vi träffas igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda in alla...

Läs mer

2021-09-21

Hur är det att gå på NTI Gymnasiet?

NTI Gymnasiet har idag 29 skolor runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans har...

Läs mer

2021-09-10

Föräldramöte årskurs 1 16/9

Välkomna till vårt digitala föräldramöte torsdagen den 16/9. Alla föräldrar är välkomna att träffa rektor och EHT klockan 18:30. Klockan...

Läs mer
Se alla nyheter