Adam läser el- och energiprogrammet med inriktning IT på NTI Gymnasiet Umeå. Han tycker det är en mysig skola som verkligen bryr sig om sina elever samtidigt som den erbjuder högkvalitativa utbildningar som förbereder en för verkligheten.

Varför valde du just NTI Gymnasiet?

– Jag sökte en skola som kunde erbjuda mig en högkvalitativ utbildning med en dator och nätverksinriktning. Efter de underbara bemötandet jag fick på öppet hus insåg jag att NTI Umeå var skolan jag ville gå på. Det är en mysig skola som verkligen bryr sig om alla elever och dess individuella val samt intressen.

Vad får du lära dig på elprogrammet?

– Jag får lära mig hur man hanterar datorer, servrar och nätverksutrustning. Skolan ger mig en grundläggande högkvalitativ utbildning som förbereder mig för verkligheten, jag har också möjlighet att ta certifieringar som kan leda till framtida jobb.

Vad är det bästa med din utbildning?

– Det som jag upplever är det bästa med utbildningen är den otroliga kompetensen hos alla lärare. Att lärarna har ett stort intresse inom de områden som de lär ut bidrar till en mer kreativ och lärsam utbildning.

Varför borde andra välja NTI Gymnasiet?

– Jag skulle rekommendera NTI Gymnasiet till elever som har ett djupt intresse för IT, en vilja att lära sig mer och samtidigt utvecklas till en starkare och mer kunskapsrik människa. Skolan erbjuder fräscha och fina lokaler samt tillgångar som gör att du som elev vill lära dig mer och djupdyka inom områden du inte visste fanns. Är du taggad och intresserad inom IT? Välj NTI Gymnasiet!

Adam läser IT-programmet