Skolbesöksveckan v. 47

Under vecka 47 är det Skolbesöksveckan då du som grundskoleelev i Umeå har möjlighet att besöka olika gymnasieskolor. Till oss är du välkommen på måndagen mellan 8:30-11:00. Vi ser fram emot att träffa dig!

Detta händer under ditt besök

• Du får en rundtur i skolan och kan bl.a. se vårt makerspace
  • Du får träffa våra elever och personal, så att du kan ställa dina frågor om vår skola
  • Vi äter lunch tillsammans på O’learys! (Valfritt)

Våra elevambassadörer och personal kommer att möta upp på Vasaplan och lotsa till skolan 8-8:30. I din anmälan behöver du fylla i din adress eftersom vi skickar busskort om du bor långt bort. Du behöver själv meddela din skola att du kommer att besöka oss under dagen.

För att anmäla dig, fyll i formuläret via knappen nedan.

Anmäl dig här

Har du några frågor inför ditt besök kan du kontakta biträdande rektor Sara Packman på på 0730-696019 eller sara.packman@ntig.se.