Skolstart 2020

Årskurs 1

Vi startar tisdagen den 18/8 klockan 9:00. Vi finns i UTOPIA-gallerian och du går in genom Rådhusesplanaden 2c eller Kungsgatan 61a.

Under tisdagen och onsdagen kommer du att få träffa dina lärare och mentorer och dina klasskompisar samt rektor och elevhälsan. Du kommer att få material såsom dator, schema, matkort, login och om du har rätt till busskort kommer du att få det denna dag. Om du har utgift för buss/tåg innan du fått busskortet behåller du kvittot så får du ersättning av skolan.

Under tisdagen och onsdagen är enbart årskurs ett på skolan, det ger dig gott om tid att bekanta dig med skolmiljön och bli väl förberedd när undervisningen startar enligt schema torsdagen den 20/8 på em.

Årskurs 2 och 3

Är välkomna tillbaka torsdagen den 20/8 klockan 9. På förmiddagen kommer ni att träffas klassvis med mentorerna och undervisningen startar enligt schema efter lunch på torsdag.

Varmt välkomna!

Vi tar för givet att vi kan ta emot alla elever på skolan i augusti. Om myndigheterna kommer med andra direktiv under sommaren meddelas detta här.