Om NTI Gymnasiet Umeå

På NTI Gymnasiet Umeå får du en utbildning som samhället efterfrågar. Oavsett vilket framtida yrkesval du kommer göra är vi övertygade om att du med tech, science och IT i bagaget kan bli och göra vad du vill! Vi utvecklar ständigt nya arbetsmetoder, har den högsta rekommendationsgraden från våra elever och för att din utbildning ska ligga nära verkligheten har vi ett dynamiskt samarbete med branscher i regionen. Vi är dessutom den enda skolan i Umeå som erbjuder det fjärde tekniska året inom mjukvarudesign och infrastruktur.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 25 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.