NTI Gymnasiet Uppsala

NTI Gymnasiet Uppsala - ett gymnasium där du utvecklas

Vår skola är perfekt för dig som älskar teknik i alla former och som vill utmanas och utvecklas! Vi har funnits i Uppsala sedan 2002 och arbetar hela tiden för att ligga i teknikens framkant oavsett vilket program du än väljer. Här möter du lärare med hög kompetens och erfarenhet och våra rymliga lokaler uppfyller alla pedagogiska behov. Vi har makerspace, anpassade labbmiljöer och studios för samtliga av skolans program. Etablerade samarbeten med universitet och näringsliv ger dig dessutom en inblick i livet efter studentexamen. NTI Gymnasiet Uppsala är en skola där du känner dig välkommen och sedd. Och där alla får vara med och utvecklas!

Nya lokaler på Polacksbacken

Höstterminen 2020 flyttade vi till nyrenoverade lokaler på Campus Polacksbacken i Uppsala. Förutom moderna, större lokaler är vi också glada över att bli grannar med Uppsala Universitet, en av våra samarbetspartners.

LÄRARNA


Behöriga och erfarna lärare med hög digital och akademisk kompetens - särskilt inom programmering, hårdvara och mjukvara.

VÅRA LOKALER


Moderna lokaler på Campus Polacksbacken, granne med universitetets tekniska utbildningar. Våra klassrum har hög standard och på skolan finns kafé och bibliotek med bra studieplatser.

GEMENSKAP


På vår skola studerar du med andra elever som delar ditt intresse för teknik och din ambition att lyckas. Genom god studiemiljö och många gemensamma aktiviteter får du möjlighet att nå höga resultat.

Intresseanmälan
Elev håller i burk på kemilektion vid NTI gymnasiet Uppsala
kodstycke
närbild på elev vid NTI Gymnasiet Uppsala.

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, kika in i vårt makerspace, testa teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Viktor Walser från NTI Gymnasiet i Västerås och Muhammed Ar från NTI Gymnasiet i Helsingborg är två av pristagarna från Yrkes-SM i Växjö. Fotograf: Michael Missler

2022-05-16

Medaljregn över NTI Gymnasiets elever i Yrkes-SM

Elever från 55 olika yrkesutbildningar deltog i årets upplaga av Yrkes-SM i Växjö den 10-12 maj. Inte mindre än fem...

Läs mer
Informationskväll TE4

2022-04-25

Ansökan till NTI Gymnasieingenjör (TE4) är öppen!

  Gillar du programmering och vill få en skjuts in i arbetslivet?   Nu har ansökan till NTI Gymnasieingenjör (TE4,...

Läs mer

2022-04-22

Studentavslutning 2022

Fredagen 3 juni tar våra treor studenten. Efter fotografering och studentlunch på Eklundshof, springer de ut från Markan kl. 13:37....

Läs mer
Se alla nyheter

Gå en virtuell rundtur hos oss