NTI Uppsala elevkår är en ideell förening som verkar för gemenskapen mellan elever på skolan. Aktiviteterna varierar och kan vara allt från poängjakt till skräckvandring vid Halloween eller semmelätartävling. Elevkåren drivs av elever för elever på skolan. Ett medlemskap i elevkåren innebär att man kan del aktiviteterna och du som medlem väljer själv hur mycket eller hur lite du vill engagera dig.

Elevkåren på NTI Gymnasiet Uppsala har tidigare varit inaktiv, men med denna nystart kommer verksamheten starta igång igen och vi i styrelsen är mycket peppade!

Följ oss på Instagram för att få veta mer om Elevkåren och vad vi gör.

Följ oss på Instagram

Instagram är den kanal vi främst kommunicerar genom. Där kommer vi att lägga upp bilder och filmer från aktiviteter, samt informerar om allt kul som är på gång!

FÖLJ OSS

Styrelsen

I styrelsen sitter för närvarande Wilma Bengtsson (Ordförande), Ella Karlsson och Kajsa Wijk. Styrelsens uppgift är att tillsammans planera och arrangera aktiviteter för Elevkårens medlemmar. Eftersom Elevkåren är en fristående förening, har styrelsen och medlemmarna möjlighet att själva bestämma och styra över vilken typ av aktiviteter som arrangeras.

Har du några frågor om Elevkåren?
Hör av dig till ordförande Wilma Bengtsson på wilma.bengtsson@elev.ga.ntig.se
eller 073-3931605