NTI Gymnasiet Västerås

Ny teknik och forskning på NTI Gymnasiet Västerås

Låt NTI Gymnasiet Västerås förbereda dig för samhällets framtida behov! Ny teknik och forskning präglar vår vardag – i en trygg, glad och engagerad miljö där alla känner alla och där det finns möjlighet för dig att själv påverka dina val. Vi erbjuder nätverkslabb, foto- och musikstudio, makerspace, e-sport och täta relationer med både lärare och elever. Entreprenörsprojekt över årskurs- och programgränser ger dessutom nyttiga kontakter med näringslivet, även om du väljer att satsa på ett program som är högskoleförberedande.

LÄGET


Centralt läge mitt i Västerås - bara tre minuters promenad från Centralstationen och nära attraktiva framtida arbetsplatser.

VÅRA LOKALER


Skolans trygga och trivsamma lokaler på Ingenjör Bååths gata 47 (ingång T6) är nyrenoverade, ljusa och fräscha. Egen IT-support är en självklarhet.

ESPORT


Vi kommer att ha en esportsprofil på samtliga utbildningar som du kan kvala in till. Där får du lära dig allt från esportsträning till gruppledarskap och taktik.

Intresseanmälan

Öppet hus

Just nu har vi inga öppna hus inbokade, men bekanta dig gärna med skolan på vår sida Digitalt öppet hus där vi samlat massor med bra information om oss!

Passa även på att lämna en intresseanmälan via knappen nedan,
så får du information om skolan samt påminnelser om öppna hus eller andra event.


NTI Gymnasiet Västerås - på 1 minut


Våra program

Nyheter

Hiss-projekt

2021-06-18

Hissnande projekt på IT-programmet!

På IT-programmet får eleverna gör olika arbeten som sätter deras kreativitet och kunnande på prov. Här har en grupp elever...

Läs mer
MTA-certifierade elever

2021-06-16

MTA-certifierade studenter!

Mohamed Ali och Sixten Landy var två av våra IT-treor som tog flera MTA-certifikat under sista terminen innan de tog...

Läs mer

2021-06-01

Hampus & Edvin har gjort en webbshop åt Musikshopen.com!

Hampus och Edvin som går Teknikprogrammet år 3 har i sitt gymnasiearbete och dessutom som webserverprogrammeringsuppgift satt upp en webshop...

Läs mer
Se alla nyheter