NTI Gymnasiet Västerås

Ny teknik och forskning på NTI Gymnasiet Västerås

Tech och IT har blivit en allt viktigare del av människans liv. Denna utveckling ställer stora krav på samhället och organisationer att bistå med kompetens. Därför behövs du mer än någonsin för att kunna bemöta efterfrågan – vi är här för att hjälpa dig uppnå dina ambitioner!

För oss är det viktigt att du som elev är med och påverkar din egen framtid och utvecklar dina kreativa sidor. Våra engagerade lärare stöttar dig mot dina mål, och med nätverkslabb, foto- och musikstudio, makerspace och esport gör vi dig redo för en digital värld i snabb förändring.
 

LÄGET


Centralt läge mitt i Västerås - bara tre minuters promenad från Centralstationen och nära attraktiva framtida arbetsplatser.

VÅRA LOKALER


Vår skola ligger på Ingenjör Bååths gata 47 (ingång T6) i ljusa, fräscha och trivsamma lokaler. Egen IT-support är en självklarhet.

GEMENSKAP


NTI Gymnasiet Västerås är känt för sin goda stämning mellan både elever och lärare. Här får du hjälp att utvecklas och nå din fulla potential i en trygg miljö.

Intresseanmälan

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, kika in i vårt makerspace, testa teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Information om öppet hus

Uppdaterad 10 december 2021 Äntligen kan vi träffas på riktigt igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada...

Läs mer

2021-12-14

Karaktär- och scenografiskapande för ett stop-motion projekt i kursen Animation.

Här ser ni några foton från en lektion i kursen Animation, där eleverna arbetar med karaktär- och scenografiskapande för ett...

Läs mer

2021-12-03

NTI roboChallenge engagerar elever från hela Sverige

Genom tekniktävlingen NTI roboChallenge inspirerar vi på NTI Gymnasiet våra elever till att designa, konstruera och programmera hållbara robotar. Elever...

Läs mer

2021-10-12

Azra fick ett brev av en tidigare elev.

Vår omtyckta mattelärare Azra Kapo fick ett mail från en tidigare elev som tog examen hos oss 2020. Eleven i...

Läs mer
Se alla nyheter