Hej!

Vem är du och vad gör du idag?
Jag heter Niclas Söhr – jag är en glad och positiv kille på 26 år som driver mitt eget företag inom videoproduktion tillsammans med mina två goda vänner.

Vad är dina framtidsplaner?
Karriärmässigt så vill jag i framtiden driva ett kraftfullt videoproduktionsbolag i Sverige och på sikt kanske utomlands. Högsta drömmen är att regissera en långfilm.

Hur var det att gå på NTI Gymnasiet?
Skoltiden på NTI-Gymnasiet var fantastisk rakt igenom! Jag fick kombinera studier med mina kreativa intressen. Det var här vårt företag egentligen föddes! Tillgängligheten med utrustning och kunskap som skolan och mina lärare försedde mig med underlättade oerhört!

Vilket är ditt bästa tips till en gymnasielev idag?
Sikta högt! Sätt upp mål för dig själv och sträva alltid efter att vara en bättre människa. Allt du kan föreställa dig är verkligt!