Hej Sonny!

Vem är du och vad gör du idag?

Jag heter Sonny Eriksson, jag är partner och medgrundare till den digitala byrån Digiwise. Vi brinner för digitalisering och hjälper Sveriges företagare att nå igenom bruset digitalt.

Vår spjutspets är digital marknadsföring, med tyngdpunkt hos Google, Facebook & Instagram. Digiwise är certifierad Google-partner och utöver marknadsföringen så bygger vi webbplatser som konverterar mera.
Vi förvaltar våra kunders målsättning och möjliggör digital framgång. Våra ledord är: Du är fantastisk, låt dina kunder se det!

Vad är dina framtidsplaner?

Mina framtidsplaner är att fortsätta utvecklas tillsammans med Digiwise, vi bygger i skrivandets stund vårt nya kontor i centrala Västerås. Det nya större kontoret kommer möjliggöra att vi kan anställa fler medarbetare och ta vår affär till nästa nivå.

På det privata planet är mitt mål att få tag på en tomt för att kunna bygga ett hus tillsammans med min käraste och vår son.

Hur var det att gå på NTI Gymnasiet (tidigare IT-Gymnasiet)?

Jag var förstaårselev 2003 när IT-Gymnasiet slog upp portarna i Västerås, tiden på skolan var rolig och utvecklande. Jag har ännu idag kontakt med många av kamraterna som jag träffade under gymnasietiden. Att få välja data och mediainriktning bland kurserna gjorde att jag med ett större intresse kunde ge järnet för att få så höga betyg som möjligt.

Vilket är ditt bästa tips till en gymnasielev idag?

Digitaliseringen är här för att stanna, satsa på att nörda ner dig inom något område i det digitala så kommer arbetsmarknaden vara öppen för framtiden. Vi rekryterar kollegor utefter deras kompetens och skills så fortsätt utveckla det du brinner för.

Är högskola och akademisk utbildning en väg efter gymnasiet? Sikta då att få betygen som krävs för att komma in. Finns möjlighet att utveckla din egen företagsidé som UF-företag så röstar jag varmt för att du testar dina vingar och sätter din idé till verket.

Vi tackar Sonny Eriksson för att vi fick ta del av hans erfarenheter.