Elever på NTI Gymnasiet i Västerås har startat ett UF-Företag, där de siktar på att göra sina kunders hem lite smartare, genom att erbjuda både smarta produkter, så väl som installation.

– Vi lyfter fram billigare produkter, men med bästa kvalitet, säger Lucas Baunsgaard som är UF-företagets VD.

Sebastian Jansson, Lucas Baunsgaard och Elton Borgstedt är NTI-eleverna som driver UF-företaget SmartHome UF. Eleverna berättar entusiastiskt om Yeelight, lampan som kan lystra till, och styras av, både din röst och din mobiltelefon.

– Vi är billigast i hela Sverige med den, enligt Prisjakt, och så är den enklare att installera också, säger Lucas Baunsgaard.

Lucas berättar också att de alla tre hela tiden kollar på nya produkter och vad som kan vara värt att erbjuda kunder. De unga företagarna är också noga med att förklara att de hjälper sina kunder med allt och att man enklast når dem på deras hemsida, där de personligen svarar kunderna.

– Vi är mest aktiva där, men även på Instagram och Facebook, säger säljaren Elton Borgstedt.

Vad tror ni om framtiden?

– Vi tror att företaget kan bli stort, det är många som är intresserade. När vi säger priset så blir alla chockade över att det är så billigt. Alla tror att det kommer att kosta flera tusen, men det räcker med några hundralappar, säger Lucas Baunsgaard.

Företagets hemsida: www.smarthomeuf.se