Öppet hus på NTI Västerås

Välkommen på öppet hus! Längst ned på sidan ser du aktuella tider. Lämna gärna en intresseanmälan i formuläret så påminner vi dig när det är dags!

Vad händer på våra Öppna Hus?
På våra öppna hus kommer du och besöker skolan, där du får prata med våra elever, höra mer om våra program och ställa frågor till våra lärare. Du får också möjlighet att testa teknik samt olika praktiska moment som ingår i programmen. Passa även på att kika in i vårt makerspace där våra elever jobbar med olika projekt, och häng med våra elevambassadörer på en rundtur i skolan. För att du ska få så mycket bra information som möjligt om oss kommer även vår rektor hålla en presentation om skolan.

Du hittar oss på Ingenjör Bååths gata 47 i Västerås.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Vi ser fram emot att ses!

Psst... besök vår sida digitalt öppet hus där du redan nu kan få mer information om oss, och bl.a. ta en 3D-tur i vår skola.

Observera att upplägget för Öppet hus kan förändras med kort varsel utifrån rådande smittoläge och restriktioner. På denna sida hittar du alltid den senaste informationen. Lämna gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad!.

20 Nov 2021

Kl. 13-15

26 Jan 2022

28 Apr 2022

Kl. 17-19

Anmäl dig i formuläret för att få en påminnelse inför våra kommande öppna hus.

Välj ett eller fler datum
När ska du börja gymnasiet?

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till en prova på dag, bokar rådgivning eller studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, program och årskurs. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser
Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Huvudmannen är personuppgiftsansvarig på den skola du går på. De huvudmän som omfattas är: AcadeMedia Eductus AB, AcadeMedia Fria Grundskolor AB, Coaching och utveckling i Sverige AB, Didaktus Skolor AB, Didaktus Utbildningar AB, Drottning Blankas Gymnasieskola AB, EC-Utbildning AB, Framtidsgymnasiet i Göteborg AB, Framtidsgymnasiet i Sverige AB, Framtidsgymnasiet Öst AB, Hagströmska Gymnasiet AB, Hermods AB, Hermods Gymnasium AB, IT Gymnasiet Sverige AB, Klaragymnasium AB, Komptensutvecklingsinstitutet Sverige AB, Ljud & Bildskolan LBS AB, Mikael Elias Gymnasium AB, Movant AB, Nordens Teknikerinstitut AB, NTI-skolan AB, Nya Designgymnasiet i Nacka AB, Plusgymnasiet AB, Plushögskolan AB, Praktiska i Sverige AB, Procivitas Privata Gymnasium AB, Primaskolan AB, Pysslingen Förskolor och Skolor AB, Rytmus AB, Sjölins Gymnasium AB, Sälj- och marknadshögskolan i Sverige AB, TGA Utbildning AB, Utbildningsborgen i Örebro AB, Vittraskolorna AB. Samtliga huvudmän för våra grundskolor och våra vuxenutbildningar har sitt säte på Adolf Fredriks kyrkogata 2, 101 24 Stockholm. Huvudmännen för våra gymnasieskolor har sitt säte på Lilla Bommen 4 A, 411 04 Göteborg.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden är över för den sökta utbildningen. Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka program och skolor du sökt.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här. Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här.

Kommande öppet hus

20 Nov 2021