I NOVEMBER HAR VI PROVA-PÅ-DAGAR

Nu har du chansen att komma på en prova-på-dag och se våra härliga lokaler. När du är här får du chansen att kolla på musikstudion, vårt Makerspace, där vi har både AR- och VR-teknik, och kolla in vår IT-support som eleverna driver. Om du vill kan du säkert få prova-på att spela lite e-sport med våra e-sportlag.

Att följa med en av våra elever under en dag är det absolut bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av och känna hur det känns att vara elev hos oss.

Just nu har vi en prova-på-dag inplanerad och det är den 29 januari.

Har du några frågor inför ditt besök?

Ring oss på: 021-40 39 40 eller mejla: vasteras@ntig.se.

Du hittar oss på Ingenjör Bååths Gata 47.

Välkommen!

Är du sugen på NTI Gymnasiet i Västerås? Gillar du att spela musik eller kanske e-sport? Är du nyfiken på framtidens IT och teknik och vill lära dig programmering eller webbutveckling? Fyll i en intresseanmälan:

Just nu har vi en prova-på-dag inplanerad och det är den 29 januari.

Har du några frågor inför ditt besök?

Ring oss på: 021-40 39 40 eller mejla: vasteras@ntig.se.

Du hittar oss på Ingenjör Bååths Gata 47.

Välkommen!