Rektor har ordet

Välkommen till NTI Gymnasiet i Västerås, skolan som förbereder dig för framtidens behov.

NTI Gymnasiet Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö, nära kommunikationer och bara tre minuter från Centralstationen.

Skolan erbjuder fyra program där IT är det röda tråden. Tre av programmen är högskoleförberedande och i det fjärde, yrkesförberedande programmet, finns möjlighet att läsa till kurser för att göra det högskoleförberedande. Nätverkslabb, foto- och musikstudio, makerspace och e-sport erbjuds vilket visar att NTI Gymnasiet Västerås är en skola som satsar på tech, science och IT. Våra elever gör sig redo för en digital värld i snabb förändring. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken.

Alla elever ska ges möjligheter att nå sin fulla potential hos oss vilket innebär att vi har höga förväntningar både på oss själva och på eleverna. Ny teknik och forskning präglar vår vardag – i en trygg, glad och engagerad miljö där alla känner alla och där det finns möjlighet för dig att själv påverka dina val. Hos oss får du en riktigt bra utbildning med kunskaper som behövs i det framtida arbetslivet.

Jag hälsar dig varmt välkommen till oss!

Karwan Saeed Foad

karwan.saeedfoad@ntig.se