Efter intensivt arbete hemma på NTI Vetenskap i Helsingborg åkte vi upp till Stockholm med vår raket. Vi mötte upp de andra lagen från våra syskonskolor inom NTI och sista tekniska detaljerna fixades med stelfrusna fingrar. Vårt superlim var mycket uppskattat hos flera tävlande lag. När limmet torkat, de programmerade sonderna istoppade och raketerna sammansatta var det dags för launch. Vår raket kom upp ca. 300 meter och glädjen går inte att ta miste på. Vi är sååååå stolta över våra elever som antog utmaningen, som höll ut och som kämpade på. Alla undrar nu var vi kör tävlingen nästa år? Svaret får bli att det beror på er elever, för det här var ju en idé och ett projekt som en av våra elever i Stockholm drivit igenom. På NTI gillar och stöttar vi kreativitet och engagemang och tänk man kan nå hela 300 meter upp..