NTI Vetenskapsgymnasiet Lund

Lunds nya vetenskapsgymnasium!

NTI Vetenskapsgymnasiet Lund är en skola för dig med ett intresse för naturvetenskap eller teknik med siktet inställt på universitet och högskola. På vår nya skola i Lund har vi ett naturvetenskapligt fokus, där du får läsa natur- och teknikämnen från årskurs ett, genomföra praktiska experiment och åka på regelbundna studiebesök.

För att du ska få en så relevant utbildning som möjligt är det viktigt att vi ligger i innovationens och forskningens framkant. Därför samarbetar vi med det statliga forskningsinstitutet RISE, Research Institute of Sweden, som är ledande inom digitalisering i Sverige. Har du höga ambitioner, en vilja att lära dig mer och målet att studera vidare så är NTI Vetenskapsgymnasiet Lund för dig! Tillsammans med NTI Gymnasiets andra skolor har vi en stabil grund att tillsammans skapa framtidens utbildningar inom tech och science.”

NATURVETENSKAP


Mycket experimentellt arbete, undervisning i natur- och teknikämnen från årskurs 1 samt regelbundna studiebesök.

STABILITET


Grunden till NTI Gymnasiet startade för över 50 år sedan. Med idag 29 skolor har vi en bred och lång erfarenhet av lärande och utveckling.

SAMARBETSPARTNERS


Genom samarbeten med bl.a. RISE och Astronomisk Ungdom med flera blir din skolgång mer verklighetsförankrad!

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2020-07-03

Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet i Lund!

Vad roligt att du valt just vår skola! Vi ser fram emot att tillsammans med dig och dina nya skolkamrater...

Läs mer

2020-06-16

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar till våra utbildningar. Utbildningar...

Läs mer

2020-05-06

Lediga platser och digitalt öppet hus

På grund av den pågående pandemin kan vi tyvärr inte välkomna dig på öppet hus på vår skola. Istället har...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Tyvärr kan vi inte ta emot besökare just nu men därför bjuder vi istället in till digitalt Öppet Hus! Läs mer på länken nedan och gör en intresseanmälan för att få senaste informationen.Intresseanmälan