NTI Vetenskapsgymnasiet Lund

Lunds nya vetenskapsgymnasium!

Till hösten 2020 öppnar NTI Gymnasiet ännu ett gymnasium i Lund, NTI Vetenskapsgymnasiet! Vi är precis som vi låter en skola för dig med ett intresse för naturvetenskap och teknik. Våra två program, teknikprogrammet och naturvetenskapsprogrammet, har både ett tydligt techfokus, där du får använda relevant utrustning redan från årskurs ett. Det naturvetenskapliga perspektivet genomsyrar båda utbildningarna, och gör dig väl förberedd inför vidare studier. Tillsammans med NTI Gymnasiets 28 andra skolor har vi en stabil grund att tillsammans skapa framtidens utbildningar inom tech och science. Vi arbetar just nu med att hitta bra lokaler för vår skola. Fram tills dess har vi öppet hus tillsammans med NTI Gymnasiet Lund, som ligger på Sankt Lars väg 11.

Jag ser fram emot att träffa dig!
– Skolchef Mathias Laveno

 

Kom på Öppet hus på NTI Vetenskapsgymnasiet!

21 januari 17-19

Läs mer!

NATURVETENSKAP


Mycket experimentellt arbete, undervisning i natur- och teknikämnen från årskurs 1 samt regelbundna studiebesök.

STABILITET


Grunden till NTI Gymnasiet startade för över 50 år sedan. Med 28 skolor och en examensgrad på 91% har vi en bred erfarenhet av lärande och utveckling.

SAMARBETSPARTNERS


Genom samarbeten med bl.a. RISE och Astronomisk Ungdom med flera blir din skolgång mer verklighetsförankrad!

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2020-01-16

Vad är ett Makerspace?

Makerspaces härstammar ur den så kallade Makerrörelsen och är i grund och botten en high tech verkstad. Det är ett...

Läs mer

2019-12-16

"Ta vara på möjligheterna!"

Thor Sone, som pluggade Teknikprogrammet på NTI Gymnasiet Stockholm, jobbar idag som utvecklare på företaget Vobling. I den här intervjun berättar Thor...

Läs mer

2019-12-14

NTI Natur

På NTI Vetenskapsgymnasiet i Lund kommer du till hösten att kunna läsa vårt spännande naturprogram! Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap är...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Vi arbetar just nu med att hitta bra lokaler för vår skola. Fram tills dess har vi öppet hus tillsammans med NTI Gymnasiet Lund, som ligger på Sankt Lars väg 11. Vi tycker att det är viktigt att du får uppleva NTI och träffa våra elever, trots vi att vår skola startar först 2020.

21 januari 17-19Intresseanmälan