Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
TeknikprogrammetNaturvetenskapsprogrammet | Om undervisningen | Matematik | SkolgårdenVanliga frågor | Snacka med SYV

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Privat visning

På grund av att vi har behövt ställa in våra fysiska öppna hus erbjuder vi nu privata visningar av skolan. Läs mer om besöket och hur du anmäler dig via knappen!

Öppet hus

Via knappen nedan kan du se datum för kommande Öppet Hus. I nuläget vet vi inte hur de kommer genomföras, men vi uppdaterar sidan löpande - så håll utkik!

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

Ludvig om NTI Teknik

”Eftersom jag är intresserad av både teknik och biologi funderade jag först på naturvetenskapsprogrammet. Men när jag hittade fördjupningen biotech på teknikprogrammet, där biologi ingår, kändes det helt rätt och jag är väldigt nöjd med mitt val.”

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Undervisningen på NTI Vetenskapsgymnasiet Lund

Hör en av våra lärare berätta om undervisningen hos oss!

Matematiken

Matematik är grunden för studier i naturvetenskap och teknik. Här får du gedigen utbildning så att du har en bra grund att stå på.

Skolgården

Se hur vår skolgård ser ut och hör vår lärare William berätta om trivseln på skolan.

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Lund

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.