Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Vetenskapsgymnasiet Lund

Digitalt öppet hus 19 januari 17-19

Den 19 januari kl 17-19 kommer vi på NTI Vetenskap Lund sända live! Vi kommer att presentera skolan samtidigt som ni får en möjlighet att ställa frågor till elever och lärare direkt (till exempel så att ni kan få se våra lokaler). Vi kommer också att ha en Chatt öppen här på hemsidan för er som vill ställa frågor där. Du hittar chatten längst ner i högra hörnet.

Hör gärna av er om ni har några önskemål på frågor som ni vill att vi ska besvara under det öppna huset.

Gå till livesändningen här

Innehåll:
TeknikprogrammetNaturvetenskapsprogrammet | Matematik | SkolgårdenVanliga frågor | Studie- och yrkesvägledning online

Öppet hus

Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om skolan är något för dig. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Läs mer nedan.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig dag i nacka. Tryck på knappen nedan för mer information!

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

Ludvig om NTI Teknik

”Eftersom jag är intresserad av både teknik och biologi funderade jag först på naturvetenskapsprogrammet. Men när jag hittade fördjupningen biotech på teknikprogrammet, där biologi ingår, kändes det helt rätt och jag är väldigt nöjd med mitt val.”

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Matematiken

Matematik är grunden för studier i naturvetenskap och teknik. Här får du gedigen utbildning så att du har en bra grund att stå på.

Skolgården

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Lund

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.