På grund av den pågående pandemin kan vi tyvärr inte välkomna dig på öppet hus på vår skola. Istället har vi sammanställt massor med information på vår sida Digitalt öppet hus. Här kan du se film från skolan, läsa om vad elever tycker om NTI Gymnasiet och mycket mer.

LEDIGA PLATSER
Är du intresserad av börja på vår skola? NTI Vetenskapsgymnasiet Lund är en nystart som slår upp portarna för första gången nu till hösten! Vi har fortfarande ett par platser kvar på våra två program. Under omvalet, som pågår just nu kan du ändra om i ditt gymnasieval.

HUR GÖR MAN FÖR ATT SÖKA TILL NTI VETENSKAPSGYMNASIET?
För att ändra i ditt gymnasieval behöver du kontakta din tudie- och yrkesvägledare (SYV), som hjälper dig. Vi kan också tipsa om tjänsten Snacka med SYV, där du kan chatta med en SYV eller boka tid för att bli uppringd.

KONTAKTA OSS
Har du en fråga, eller vill du veta mer om oss? Tveka inte att kontakta oss!

Edward Jensinger, rektor
edward.jensinger@ga.ntig.se

Våra program

Vi har två olika program på vår skola, både med ett naturvetenskapligt fokus.

Naturvetenskapsprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Teknikprogrammet
Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.