NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

En spetsskola inom vårt område

På NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm möter du lärare med hög kompetens och erfarenhet med kvalitet i fokus. Flera av våra lärare är disputerade inom våra spetsämnen. Skolan samarbetar med Tekniska muséet, Järnkoll, Astronomisk ungdom samt Vetenskapens hus. Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha med både makerspace och välutrustade labbsalar som sätter spets på undervisningen.

LÄGET


Skolan finns vid Fridhemsplan, knutpunkt för både tunnelbana och bussar samt endast två stationer från Odenplan. Skolan ligger avskilt i ett lugnt område nära Rålis och Mälaren.

LÄRARNA


Vi har lagt kraft och energi på att rekrytera duktiga, engagerade och legitimerade lärare som vill stanna hos oss länge. Vår låga personalomsättning bidrar både till trygghet och ökad trivsel.

ELEVFÖRENINGAR


Våra elever arbetar aktivt för att skapa trivsel på skolan och har startat flera elevföreningar som bidrar till gemenskap över klasser och årskurser.

Intresseanmälan
IT-programmet
Kod
Person vid mikroskop

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, gå runt i våra lokaler och se våra labbsalar, testa vår moderna teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Skolstart 2022

Till dig i årskurs 1 Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm! Din första skoldag är på onsdag den 17 augusti kl....

Läs mer

2022-05-12

Studenten 16 juni 2022

Den 16 juni är det dags för årets studentfirande. Eleverna samlas klassvis kl 10.30. Kl 13.00 springer den första klassen...

Läs mer
Person vid mikroskop

2022-04-26

Vetenskapskväll på NTI

Dags att välja gymnasium? Är du intresserad av naturvetenskap och teknik?  Kom och ha kul med oss under en vetenskapskväll! Förutom...

Läs mer
Delar till tekniskt projekt

2022-01-16

Vad är ett Makerspace?

Makerspaces härstammar ur den så kallade Makerrörelsen och är i grund och botten en high tech verkstad. Det är ett...

Läs mer
Se alla nyheter