Läs om vår hantering av Covid-19.

NTI Vetenskapsgymnasiet

Är du en av dem som vill vara med och skapa en bättre framtid med teknik, naturvetenskap och digitalisering som verktyg? Vill du ta dig an ambitiösa problem och samtidigt bygga en en karriär inom framtidsyrken? Då är NTI Vetenskapsgymnasiet för dig.

NTI Vetenskapsgymnasiet är fokuserat på natur- och teknikvetenskap för studiemotiverade elever som vill dra nytta av ny teknik och IT även inom traditionellt naturvetenskapliga ämnen. Här går elever som är intresserade av natur- och teknikvetenskap, bioteknik, forskning och nya rön, med siktet inställt på vidare studier. Vi utmanar den traditionella gränsen mellan teknik- och naturvetenskapliga ämnen genom att integrera ämnena med varandra, precis som det ofta är i arbetslivet. Tillsammans med hela NTI Gymnasiets fokus på teknologi, vetenskap och innovationer, lägger vi på ett ytterligare lager av digitalisering och modern teknik. Genom det blir våra elever redo för framtiden, oavsett hur den ser ut eller vad de väljer att göra.

På våra skolor kan du läsa:

NTI Teknik – teknikprogrammet med inriktning teknikvetenskap
NTI Natur – naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap