NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

Solnas nya vetenskapsgymnasium

NTI Vetenskapsgymnasiet Solna är en skola med fokus på teknik- och naturvetenskap. Vi slog upp portarna hösten 2019 för att möta det växande behovet av moderna och aktuella utbildningar inom naturvetenskap och teknik. Har du ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola är vi skolan för dig. Vi specialiserar oss mot två program, Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Alla vi som arbetar på skolan vill att våra elever ska nå som långt som möjligt. Världen är oändlig, vi ser till att dina möjligheter också blir det. Välkommen till en fantastisk klassisk skolbyggnad på Tomtebodavägen 3A, ett stenkast från Odenplan.
 

LÄRARNA


På skolan har vi engagerade och kunnig personal med hög kompetens inom sina ämnen. Lärarna ger eleverna möjlighet att hela tiden utvecklas för att kunna nå så långt som möjligt.

MODERN UTRUSTNING


Vi förbereder våra elever för steget efter gymnasiet genom att hela tiden ligga i framkant och fokusera på innovation. På skolan har vi därför modern utrustning som används i undervisningen.

UTBILDNING FÖR FRAMTIDEN


Med stort intresse för natur- och teknikvetenskap, forskning och utveckling ger vi våra elever möjlighet att leda utvecklingen i en mer digital värld.

Intresseanmälan

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, gå runt i våra lokaler och se våra labbsalar, testa vår moderna teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Information om höstens öppna hus

Äntligen kan vi träffas på riktigt igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda...

Läs mer

2021-09-21

Hur är det att gå på NTI Gymnasiet?

NTI Gymnasiet har idag 29 skolor runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans har...

Läs mer

2020-12-16

Pasco - ett lyft för både eleverna och lärarna på NTI Vetenskapsgymnasiet

I kursplanerna för biologi, fysik och kemi står att eleverna ska ges möjlighet att utveckla färdigheter i att använda digitala...

Läs mer

2020-12-02

AI på schemat för NTI Gymnasiets medarbetare

Förra veckan stod artificiell intelligens på schemat för medarbetarna inom NTI Gymnasiet. Del två av föreläsningsserien som anordnas tillsammans med...

Läs mer
Se alla nyheter