Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Vetenskaps-
gymnasiet Solna Karlberg

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner. Längre ner på denna sida hittar du videor från rektor, lärare och elever som berättar mer om vår skola.

Digitalt öppet hus 21 januari 17-19

Den 21 januari kl. 17 livestreamar vi på Google Meet. Då får du träffa rektor, lärare och elever som berättar om vår skola, undervisning och program. Ni kan när som helst under passet ställa era frågor till oss. Varmt välkommen! Du deltar genom knappen nedan.

Delta i livestreamingen här

Innehåll:
Ta en rundtur i skolan | Träffa skolans lärareTeknikprogrammetNaturvetenskapsprogrammetVanliga frågor | Studie- och yrkesvägledning online

Öppet hus

Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om skolan är något för dig. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Läs mer nedan.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig dag i Solna. Tryck på knappen nedan för mer information!

Besök oss hemifrån!

Häng med våra elever på en rundtur!

Säg hej till skolans lärare!

Träffa några av våra lärare som berättar hur det är att studera och jobba på NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg.

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

Ludvig om NTI Teknik

”Eftersom jag är intresserad av både teknik och biologi funderade jag först på naturvetenskapsprogrammet. Men när jag hittade fördjupningen biotech på teknikprogrammet, där biologi ingår, kändes det helt rätt och jag är väldigt nöjd med mitt val.”

Naturvetenskaps-
programmet

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Anton läser NTI Natur

”Det är spännande att få vara med från starten av en helt ny skola. Vi elever är väldigt delaktiga i planeringen och de beslut som tas. Vi har bland annat två elevgrupper för att ta fram vårt Makerspace och våra elevutrymmen.”

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Solna Karlberg

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.