Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus på NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

På grund av Covid-19-viruset kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan och därför har vi samlat nyttig information för dig här – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Eftersom vi inte kan träffa dig hittar du längre ner på denna sidan videor från rektor, lärare och elever som berättar mer om vår skola. Gör en intresseanmälan till skolan så ser vi till att du får en notifikation när webinaret startar.

Innehåll:
Live-stream
Ta en rundtur i skolan
Teknikprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet
Studie- och yrkesvägledning online

Live stream!

Den 28 april sände vi live från vår Facebook-sida. Du kan se livesändningen i efterhand om du vill. Tveka inte att kontakta oss om du har en fråga om skolan eller våra program!

Besök oss hemifrån!

Häng med rektor Nurcan på en rudtur i skolan.

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

Ludvig om NTI Teknik

Eftersom jag är intresserad av både teknik och biologi funderade jag först på naturvetenskapsprogrammet. Men när jag hittade fördjupningen biotech på teknikprogrammet, där biologi ingår, kändes det helt rätt och jag är väldigt nöjd med mitt val.

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.