NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm Kungsholmen

En spetsskola inom vårt område

På NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm möter du lärare med hög kompetens och erfarenhet med kvalitet i fokus. Flera av våra lärare är disputerade inom våra spetsämnen. Skolan samarbetar med Tekniska muséet, Järnkoll, Astronomisk ungdom samt Vetenskapens hus. Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha med både makerspace och välutrustade labbsalar som sätter spets på undervisningen.
 

LÄGET


Skolan finns vid Fridhemsplan, knutpunkt för både tunnelbana och bussar samt endast två stationer från Odenplan. Skolan ligger avskilt i ett lugnt område nära Rålis och Mälaren.

LÄRARNA


Vi har lagt kraft och energi på att rekrytera duktiga, engagerade och legitimerade lärare som vill stanna hos oss länge. Vår låga personalomsättning bidrar både till trygghet och ökad trivsel.

ELEVFÖRENINGAR


Våra elever arbetar aktivt för att skapa trivsel på skolan och har startat flera elevföreningar som bidrar till gemenskap över klasser och årskurser.

Intresseanmälan
IT-programmet
Kod
Person vid mikroskop

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, gå runt i våra lokaler och se våra labbsalar, testa vår moderna teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

2021-10-04

Information om höstens öppna hus på NTI Gymnasiet

Äntligen kan vi träffas igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda in alla...

Läs mer

2021-09-21

Hur är det att gå på NTI Gymnasiet?

NTI Gymnasiet har idag 29 skolor runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans har...

Läs mer

2020-12-16

Pasco - ett lyft för både eleverna och lärarna på NTI Vetenskapsgymnasiet

I kursplanerna för biologi, fysik och kemi står att eleverna ska ges möjlighet att utveckla färdigheter i att använda digitala...

Läs mer
Se alla nyheter