Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Rundtur på skolan | Tidigare livesändningar | TeknikprogrammetNaturvetenskapsprogrammetMatematikundervisningen | Vanliga frågor | Snacka med SYV

Digitalt öppet hus 28 april kl. 17

På onsdag den 28 april sänder vi live på Facebook. Då berättar vi mer om skolan, våra program och hur det är att plugga hos oss. Vi finns tillgängliga i Facebookchatten under kvällen, så passa på att chatta med oss och få svar på dina frågor snabbt och enkelt! Vi ses på knappen nedan!

Till vår Facebook

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Privat visning

På grund av att vi har behövt ställa in våra fysiska öppna hus erbjuder vi nu privata visningar av skolan. Läs mer om besöket och hur du anmäler dig via knappen!

Öppet hus

Under våren kommer vi fortsatt hålla öppet hus digitalt på grund av pandemin. Via knappen nedan kan du se mer information och datum för kommande Öppet Hus.

Besök oss hemifrån

Häng med rektor Magnus på en rundtur på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm. Medan Magnus visar runt berättar han även om hur skolan fungerar och vad som gör en bra skola.

Klicka på knappen för att gå en rundtur digitalt på skolan!
Uppe i vänstra hörnet väljer du vilken våning du vill gå runt på!

Tidigare livesändning

Under vintern har vi sänt live eftersom vi inte kunnat bjuda in till fysiska öppna hus. Via knappen kan du se vår senaste livesändning i efterhand!

Livesändning 11 februari

På vår Facebook-sida kan du hitta fler tidigare livesändningar.

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

Ludvig om Teknik

”Eftersom jag är intresserad av både teknik och biologi funderade jag först på naturvetenskapsprogrammet. Men när jag hittade fördjupningen biotech på teknikprogrammet, där biologi ingår, kändes det helt rätt och jag är väldigt nöjd med mitt val.”

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Matematikundervisningen

Vår matematik- och fysiklärare Otto, som tidigare arbetat inom forskning i både Sverige och utomlands, berättar mer om matematikundervisningen på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm.

Elevkåren

Hör elevkåren berättar om elevinflytandet på skolan, våra föreningar och hur dem trivs på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm!

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Stockholm

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.