Digitalt öppet hus på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner. Längre ner på denna sida hittar du videor från rektor, lärare och elever som berättar mer om vår skola.

Innehåll:
Live-stream
Träffa rektor Magnus
Rundtur på skolan
Teknikprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet
Plugga matematik
Studie- och yrkesvägledning online

Live stream!

Den 7 maj kl. 17:00 sände vi live från vår Facebook-sida, där du kan se hela sändningen i efterhand. Tveka inte att kontakta oss om du har en fråga!

Träffa rektor Magnus

Besök oss hemifrån

Häng med rektor Magnus på en tur genom skolan.

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

Ludvig om NTI Teknik

Elev på IT-programmet

Eftersom jag är intresserad av både teknik och biologi funderade jag först på naturvetenskapsprogrammet. Men när jag hittade fördjupningen biotech på teknikprogrammet, där biologi ingår, kändes det helt rätt och jag är väldigt nöjd med mitt val.

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Plugga matematik

Vår matematik- och fysiklärare Otto, som tidigare arbetat inom forskning i både Sverige och utomlands, berättar mer om matematikundervisningen på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.