Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Digitalt öppet hus den 8 december kl. 17.

Välkommen på digitalt öppet hus! Den 8 december kl. 17-17.20. berättar vi om skolan i vår livesändning på Facebook. Efter livesändningen kommer lärare och elever också att presentera våra olika ämnen på Google Meet, där du har möjlighet att ställa frågor direkt till oss.

TILL LIVESÄNDNINGEN

Ämnespresentationer via Google Meet kl. 17.20-18.30
Matematik/Fysik
Svenska/Engelska
Biologi/Kemi
Teknik/Programmering

Innehåll:
Träffa rektor MagnusRundtur på skolanTeknikprogrammetNaturvetenskapsprogrammetPlugga matematik | Vanliga frågor | Studie- och yrkesvägledning online

Öppet hus

Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om skolan är något för dig. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Läs mer nedan.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig dag i skolan. Tryck på knappen nedan för mer information!

Besök oss hemifrån

Häng med rektor Magnus på en tur genom skolan.

Du kan också gå en 3d-tur på skolan här!

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

Ludvig om Teknik

”Eftersom jag är intresserad av både teknik och biologi funderade jag först på naturvetenskapsprogrammet. Men när jag hittade fördjupningen biotech på teknikprogrammet, där biologi ingår, kändes det helt rätt och jag är väldigt nöjd med mitt val.”

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap ger dig möjlighet att fördjupa dig inom laboration, forskning och bioteknik. Programmet är för dig med ambitioner, som har viljan att studera och siktet inställt på universitet eller högskola.

Plugga matematik

Vår matematik- och fysiklärare Otto, som tidigare arbetat inom forskning i både Sverige och utomlands, berättar mer om matematikundervisningen på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm.

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Stockholm

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.