Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Prova på NTI Vetenskaps-gymnasiet Stockholm

Att komma och vara elev för en dag och göra en så kallad prova-på-dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av. Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

Kontakta rektor Magnus Odung: 070 – 322 36 73 eller via mail: vetenskapstockholm@ntig.se

OBS! På grund av Coronaviruset tar vi ej emot elever för prova-på.

Håll koll på vår hemsida eller gör en intresseanmälan så återkommer vi när vi öppnar upp igen.

Du är välkommen att besöka vår skola under en vanlig skoldag. Vill du anmäla dig, fyll i formuläret så kontakt vi dig inom kort.
Anmäl dig gärna till något av våra datum, men passar det inte eller du har andra önskemål, kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans.

VT20
Måndag 11 maj kl.13.00–15.00

Fält markerade med en * är obligatoriska.