Prova på NTI Vetenskaps-gymnasiet

Att komma och vara elev för en dag och göra en så kallad prova-på-dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av. Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

Kontakta rektor Magnus Odung: 070 – 322 36 73 eller via mail: vetenskapstockholm@ntig.se

Du är välkommen att besöka vår skola under en vanlig skoldag. Vill du anmäla dig, fyll i formuläret så kontakt vi dig inom kort.

Fält markerade med en * är obligatoriska.